تکمیل بیمارستان لاکان رشت مطالبه فوری مردم است

استاندار گیلان با تأکید بر ضرورت بهره‌برداری هر چه سریع‌تر از بیمارستان ۴۲۱ تختخوابی لاکان رشت، آن را یکی از مطالبات جدی مردم استان دانست و خواستار هم‌کاری همه دستگاه‌های اجرایی برای رفع موانع و تسریع در تکمیل این پروژه شد.

به گزارش خبرگزاری سلامت _ طبنا گیلان : هادی حق‌شناس استاندار گیلان، در نشست پیگیری روند ساخت بیمارستان لاکان رشت بر اهمیت اتمام این پروژه بزرگ درمانی تأکید کرد و گفت: «بهره‌برداری سریع از بیمارستان، نقش مهمی در ارتقای کیفیت خدمات درمانی و کاهش فشار بر مراکز درمانی موجود استان دارد.»

وی افزود: «تکمیل این بیمارستان نیازمند تعامل و همکاری همه دستگاه‌های اجرایی و تأمین به‌موقع اعتبارات است و حمایت قانونی برای پیشبرد پروژه انجام شده و ادامه خواهد داشت.»

استاندار گیلان در ادامه، در جلسه‌ای با طاهر موهبتی، معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، بر رفع موانع اجرایی و تسریع در عملیات ساخت این بیمارستان تأکید کرد. در این جلسه جبار کوچکی‌نژاد، نماینده مردم رشت و خمام، محمدتقی آشوبی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان و نمایندگانی از سازمان برنامه و بودجه و وزارت راه و شهرسازی حضور داشتند.

ساخت بیمارستان ۴۲۱ تختخوابی لاکان رشت از ۱۵ سال گذشته آغاز شده و آخرین گزارش‌ها نشان می‌دهد که پروژه بیش از ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha